Friday 27 April 2012

Få veta mer om replika solglasögon

Vad är replika solglasögon? Är det sant att de är falska? Ska de förbjudas? Här är några sanningar om dem:

De är inte imitationer. Det första som du bör känna till replika solglasögon är att de inte är imitationer. Den verkliga replikor bär inte samma design på glasen. Det finns alltid förändringar, såsom tillsatser av strass på armar eller kanske med hjälp wraparound armar att hålla glasögonen stadigt. Kan emellertid den ursprungliga glasögon användas som inspirationskälla för formgivare.

De är inte falska. Replica solglasögon är aldrig säljs som ett annat märke. Det falska sådana är. När du kolla in webbplatser replika solglasögon sina varor bär aldrig varumärken för kända varumärken som Prada, Versace, gissa, och Tommy Girl. De har inte ens någon logotyp, varumärke, patent eller något annat märke som är exklusivt för ett visst märke eller produkt linje.

Därför kunde replika tillverkarna inte blir anklagad för upphovsrättsintrång. De är också inte att gå emot en lag.

De är fortfarande av utmärkt kvalitet. Bara att de är replikor, betyder det inte att de är av medelmåttig kvalitet. De får inte vara så outstanding som de ursprungliga, men de kan fortfarande användas varje dag. Till exempel är UV-behandlad lins nog att erbjuda dina ögon skydd mot de skadliga strålar solen. The wraparound armarna kan säkra glasögonen mot oavsiktlig droppe.

Det solglasögon är tillverkade av starkt material. När du tappar dem, gör de inte lätt skadas. De kan också vara utsatt i vatten och sol för långa perioder, och de kommer inte uppleva slitage nästan direkt. Ni får inte lämna dem i din barn för eftervärlden men du kan själv dem i månader eller ett år.

De är billiga. En av anledningarna till replika solglasögon ibland bättre än de ursprungliga är att de är extremt billigt pris. Man behöver inte spendera mer än $ 20 för bara ett par. Vad mer kan du registrera dig för nyhetsbrev eller Google för kupongkoder online för webbplatser som i stil solglasögon. Säljare är också villiga att erbjuda en månads pengarna tillbaka garanti om du inte är helt nöjd med produkten.

De är så många alternativ. Ni har så många val när det gäller dina solglasögon val. Du kan söka efter dem baserat på varumärken, stil, kön, trend etc. de kommer från. Populära replika solglasögon inspirerade från märken som diesel, DKNY, Ray Ban, Dior, Ed Hardy, Armani, Prada etc. Du kan också köpa dem i termer av deras storlek. Du har stora som liknar de som Jackie O och flygare som har burits av arméns pojkar under 1930-talet.

No comments:

Post a Comment