Friday 20 April 2012

Samsung S5550 Shark är något att minnas

Betyg: 3.5 / 5 - Den här telefonen inte bara tillåter dig att stå ut från mängden med Samsung Shark seriens unika design, utan att alltid vara en del av det tack vare enkel tillgång till sociala nätverkssajter som Twitter. Det är inte den mest högteknologiska telefon där ute, men den har det nödvändigaste vilket gör det perfekt för dem som vill ha en telefon sig vara just det.

Efter att drunkna i en flodvåg av klon pekskärmsmobiler Denna lägre mellanregister mobiltelefonen är en totalt annan fisk i havet. För dem på en lägre budget, detta metallisk finish och slående design gör den idealisk.

This kompakta skjutbara telefonen visar Samsung återgår till en mer traditionell stil, även om telefonen har ganska tjockt känsla jämfört med förra årets Samsung reglagen. Telefonen är beror på designen till att fånga uppmärksamheten tack vare den grundläggande programvaran. Den svarta modellen kommer också med rapporter om en eventuell rosa versionen. Under skärmen hittar vi diamant inspirerad D-pad omgiven av fyra andra knappar som är bekväma och taktila. Numpaden är platt men stabil, vilket skapar en trevlig skrivkänsla.

Den 5-megapixelkameran inkluderar ansiktsavkänning och LED-blixt för fotografering och telefonen har en sekundär kamera monterad på framsidan så videosamtal göras. Video spelas in med 30 bps med ihållande uppspelningen och registrerats i QVGA-upplösning. Telefonen har också 110 MB internt minne med en ledig microSD-kortplats för upp till 8 GB externt minne, säkerställa betydande lagring för multi-media-användare. Shark 2 innehåller Bluetooth 2.1 och USB 2.0-stöd och utnyttjar fyrbands GSM / EDGE och HSDPA 3,6 (900/2100)-anslutning vilket ger det ett försprång framför andra modeller i Shark sortimentet.

Viloskärmen visar direkt till genvägar till favorit sociala nätverk med bara ett klick - betydelse webbplatser som Facebook, Myspace, Bebo och andra populära val är aldrig långt borta. Samsung samhällen tillåter också logga in på information som skall lagras för ögonblicklig anslutning och bild och videor laddas upp snabbt och enkelt till sajter som Flickr.

Telefonen är stil och säkerhetsmedvetna grund av säkerhetsfunktioner, däribland Mobile Tracker som varnar användaren när SIM-kortet byts. Shark 2 används även AMOLED display, som kombinerar mer verklighetstrogna bilder med lägre batteri förbrukning och snabbare svarstider. Trots större 2,2-tums skärmen är relativt små, är bildkvaliteten imponerande, så länge den inte konfronteras med direkt solljus vilket kan orsaka bilder och text att bli svåra att tolka. Det är inte första modellen att använda AMOLED display men har S7220 och S5050 också bunt lysande skärmar som redan finns tillgängliga globalt.

Andra inslag i telefon är: röstmemo, FM radio, Java 2.0 och ett MP3/MP4 spelare. Standard Li-Ion 960 mAh batteri låter så mycket som 12 timmar samtalstid. Allt som allt, det är en telefon som gör jobbet. Av de tre Sharks snart att vara tillgängliga, verkar detta en att utnyttja mer funktioner och skärmen men du bara har att vänta en låg-mellanregistret prislapp att bita med ett hål i din plånbok.

Ett kostnadseffektivt mobiltelefon som detta kan fortfarande få en lägre kostnad genom billig mobiltelefon behandlar avtal som är allmänt tillgängliga online. Det enda du bara behöver göra att till fullo ta nytta av uppgörelsen är att ha en enorm kalendern att komma ihåg cashback.

No comments:

Post a Comment