Wednesday 18 April 2012

Halloween sexiga kostymer är mycket efterfrågade bland den vuxna befolkningen

Halloween är kul. Det behöver inte vara skrämmande hela tiden. Halloween kan vara sexig också. Även om det har sitt ursprung i den keltiska skördefesten Samhain av, har det nu blivit universell karaktär. Det är nu firas över hela det västra halvklotet av den urbana samt landsbygdsbefolkningen.

Traditionellt Halloween kostymer är att av monster, såsom spöken, skelett, djävlar och häxor. Nu, naturligtvis som har ändrats. Vi har monster dräkter. De är dock ingalunda begränsad till den djävulska temat bara. Halloween sexiga kostymer är lika populär som hos monster kostym, särskilt i vuxen segmentet.

För att vara uppriktig, kommer inte att många vuxna älskar att täcka hans eller hennes ansikte med ett monster mask. Hur woo du dina ladylove klädd som en vampyr? Vilken vacker kvinna kommer att älska att gömma sig bakom ett skelett dräkt? Är inte "Flörtig Mouse kostym" betydligt mer lämpade för tillfället? Du kommer inte bara se sötare i dem, men kommer också att känna sig friare.

Om ni insisterar på att ha den skrämmande element lagts till i din Halloween sexiga kostymer, du kommer inte bli besviken. Du kan ha "vuxen sexig häxa kostym" för så lite som $ 23. En storlek passar alla, eftersom häxa kostymer är traditionellt löst sittande. En sådan kostym inkluderar:

1. En svart klänning, 2. Bälte, 3. Hatt

Du kommer att behöva köpa häxan stick separat. Skor ingår inte i paketet heller.

Många vuxna kostymer är lika sexig som djävulska. En vuxen huva klädnad med lågt skuren urringning och extra utsvängda ärmar kommer att kosta runt $ 30. En orm armband kommer fri med det. Om ni insisterar, kan du få en "Black Widow Bride Robe, som kostar $ 40 per styck. En storlek passar de flesta vuxna. Klänningen har en

1. handleden oavgjort, 2. en elastisk off skuldra hals, 3. ärm-låter, 4. trasig mantel krage, 5. en slöja

Om du hellre vill göra sig av med fasa del och vill hellre koncentrera med den sexiga sida, det finns många Halloween kostymer som bara sexig nog att vässa någon aptit och ännu blygsam nog att inte dra någon oönskad uppmärksamhet. "Hallo Sailor Kostym" är just det. Den levereras i fyra storlekar: small, medium, large, extra large. Klänningen har:

1. sträcka sticka rufsar fåll, 2. ärm klänning med satin rosett trim, 3. strippad urringning, 4. guld ankare detaljer, 5. guld knapp detaljer, 6. sjöman mössa med ett sidenband och en rosett trim, 7. passande klipp båge strumpa (3 delade set, så att du förlorar en)

Det kostar runt $ 50, ett litet pris att betala för en sådan Halloween sexig kostym.

Bad Police Woman kostym kommer att kosta lite mer. För $ 55, får du en klänning som är så varmt som det är stygg. Om du vill bokas för olaglig verksamhet, kan du få din man klädd i "Sexy Man Cop kostym". Detta är en tredelad kostym inkluderar:

1.lycra tröja med PVC detaljer och emblem, 2.police hatt, 3.handcuffs

Halloween vuxen klänningar har oändliga möjligheter. En fransk Maid Dress är ett förkläde klänning med fluffiga ärmar och kommer med en dammvippa. Den korta klänningen är så stygg som det är vackert. Om du hellre vill spela royalty, i stället för pigor, kommer du inte bli besviken alls. En "Royal Antoinette kostym" kostnad vanligtvis $ 95. Men om du har tur kan du få det för mycket mindre. Mary Antoinette är mindre kunglig, mer stygg här.

Renaissance kostymer falla för i den här prisklassen. Dessa långa klänningar med off-axeln necklines har en ganska värdighet i dem.

Åh. Det är Halloween, du får inte vara intresserad av "ganska värdighet" aspekten av någon klänning. Du vill vara sexig eller skrämmande. Du är även redo för "Prep School Delinquent kostym" eller ett "Army Nurse kostym" snarare än för ett värdigt gammal kvinna kostym. Trots det något värdigt inte nödvändigtvis behöver vara tråkig. Renässansen Kostymer är värdiga, men inte tråkig.

Halloween är om inte bara skräck eller kön, även om aktiviteter inkluderar bus eller godis, ghost turer, brasor, kostym parter, besöka hemsökta attraktioner, carving jack-o-lyktor, läsa skrämmande historier och titta på skräckfilmer. Halloween är en skördefest, en tid att glädjas, en tid för att förbereda för kommande långa vintern.

Kom ihåg jordbrukarna i de passerade långa dagar som du förbereder dig för din Halloween-fester. Det är också ett tillfälle att hylla våra förfäder, inte förlöjliga dem med spöklika kostymer.

No comments:

Post a Comment