Wednesday 11 April 2012

I påsen

Damväskor har länge varit en källa till förundran, vad ska vi hålla i det, och varför? Främja intrig är antalet väskor vissa kvinnor bär. Enligt en 2008 Self Magazine opinionsundersökning, väckt 59 procent av de tillfrågade två eller flera säckar till kontoret varje dag. Är mer, bättre?

Varför bär du den påse som du gör, och vad gör din väska säga om dig - särskilt på arbetsplatsen? Eftersom väskan representerar dig, din uppmärksamhet detalj, och ditt omdöme om kvalitet, väljer det lika noggrant som du skulle orden i ett CV. Ta hänsyn till hur du tänker använda påsen: hur mycket behöver du göra? Är du pendling? Vilka färger tror du bär mest i garderoben? Här är några kritiska överväganden för en väska som säger professionell:

Prydlighet Räknar

Oavsett vilken väska du väljer är det viktigt att den vara polerade, snygg och presentabel. Några saker att tänka på:

- Brand och speciella orsaker logotyper är inte lämpliga i en professionell arbetsmiljö. De kan fjärma eller väcker anstöt om överordnade eller medarbetare inte delar din åsikt. Dessa poster tar i rampljuset av din professionalism och placera den på personliga frågor. Ofta är dessa påsar uppfattas som billig freebies och av lägre kvalitet (betydelse för uppfattning av din kvalitet domen i arbetsområden).- Välj en färg som lätt kan upprätthållas. Ljusa läder och material visa mer smuts, slitage. Detta är viktigt för tåg / buss pendlare som omfattas av villkoren för deras kommunikationer. Försök att vara så konsekvent som möjligt. Om du bär svarta oftare än inte, är sedan en svart väska lämpligt. Om din huvudsakliga Pälsen är brun, kommer en brun påse vara ett bra alternativ för dig. (En ledtråd här:. Hårfärgen kan vägleda dig till dina egna personliga neutral)- Facken är viktiga! Om du begränsa dig till idealet med en väska, hjälper det att ha engagerade avdelningar så att du lätt kan hitta det du behöver. Oavsett vad du bär varje dag (din laptop, mobiltelefon, nycklar, pennor, mappar, plånbok och paraply) bör alla ha sin egen plats.

Less is More, Om du befinner dig som har två eller flera säckar, fundera på hur du kan konsolidera:

- Välj en väska som möjliggör fullgod förvaring för vad du bär. Ta inventering av ditt dagliga behov, så handla en väska som passar dina kriterier.- Genom att välja en påse stor nog att rymma en plånbok, smink väska, nycklar, paraply och laptop, kommer du att presentera dig själv som mer tillsammans än om du kamp mellan flera väskor.- Om du behåller två väskor, säger en laptop väska och en handväska, hålla dina val på den minsta sidan och gratis. Genom att välja bitar från samma designer eller från samma färg familj ger ett samordnat utseende. Om möjligt, välj en handväska eller kopplingen liten nog att rymmas inuti ditt företag väska. Du kan ta ut för att köra korta jaunts när hela påsen inte är skyldig, och undvika de ser bag lady när pendling eller ringa på klienter.

Kvalitet framför kvantitet, till en bra köp håller längre och projekt en mer kräsna bild till dina chefer, kollegor och intervjuare. För experter på hög nivå, eller de som har sådana ambitioner, det finns inget substitut för läder av hög kvalitet. Oavsett din karriär, bedöma din budget för att avgöra vad du har råd, sedan välja därför i åtanke det meddelande som du vill projekt för dem med som du gör affärer - eller de som du vill!

- En bra skinnväska kommer att pågå i minst tio år, om väl underhållna.- En neutral färg, som Cordovan eller mahogny, kommer att komplettera de flesta outfits.- Ett långvarigt Väskan har en tidlös, klassisk stil. Om du inte planerar att köpa en ny väska varje säsong, håll dig borta från trender och välja i stället för en mer konventionell form och stil.

Påsen du bär gör ett kraftfullt uttalande om dig. Se till att ditt meddelande är smickrande och väljs med avsikt!

No comments:

Post a Comment