Thursday 12 April 2012

Vill ha en fri Apples IPAD? Var en IPad Tester och få en nu

Det finns ett nytt buzz i stan. En produkt så varmt det har blivit ett overnight sensation. Långt innan dess release, är människor köar i deras sinnen att få sin egen pjäs. Teknikmarknaden kan inte vänta att få sina händer på denna nya gadget.

Bloggar, You Tube videos, omdömen, artiklar och forum är rik med kommentarer, feedback och insikter om denna tablett datorn också ses som en super sized iPhone med sin 9,7-tums skärm. Apple fansen har blandade känslor av hat och kärlek för detta senaste tillskottet till Apple portföljen. Men jag skulle vara snabb att säga att människor som utropa, jag vill ha det nu! fler än dem vars förväntningar var inte uppfyllda.

Så, vad denna senaste vurm? Välkommen Apple IPAD.

Tur för dig som antagligen dregla (på ett bra sätt) för en IPAD behöver du inte vänta på ytterligare en månad när den börjar säljas. Man kan vara en IPAD testare nu och avstå den galna linjer kommer dess release datum. Ännu viktigare glömma spendera dina kontanter. Du kan få en gratis IPAD bara för vara en IPAD testare.

Vissa företag ger ut gratis iPads som reklamartiklar eller priser. Men kom igen, dina chanser att vinna mot miljontals andra deltagarna inte är så bra. Du skulle behöva förlita sig på slump. Testa IPAD å andra sidan, skulle ge dig en mycket bättre chans. Sant, du har att utöva mer ansträngning som att ge feedback och se till att program fungerar korrekt på alla Apple-enheter, och även tänka på förslag till förbättringar för produkten och dess marknadsföring. Det är ett verk av en produkt testaren.

Tänker på den avgörande matchen om och det skulle vara motivation nog. Ni behöver inte bränna ett hål i fickan bara att ha en egen tablett dator. Dessutom får du använda en IPAD före resten av världen.

Tänk på det. Detta är din chans att få en IPAD för kostnaden för inte ett enda öre. Dessutom är det roliga att testa en sådan förväntad produkt ovärderligt.

Jag har gjort lite forskning för dig. Jag hittade den här nya IPAD erbjudande. Testa IPAD innan någon annan gör det.

Klcka här

No comments:

Post a Comment