Tuesday 24 April 2012

LG KP 500 Cookie Sätter på Mood

Behovet av en mobiltelefon upplevs av alla och de flesta av oss gillar att köpa mobiltelefoner som har fått utmärkt musik funktioner. Gå någonstans på en välbesökt marknad och en kommer säkert se ett myller av folk att klicka på foton, lyssna på musik högt eller titta på video. Dessa är de grundläggande kraven i varje mobil användare.

LG KP 500 Cookie blir vän med alla typer av folk inom en kort tid. Den mobila funktioner som installeras i telefonen är tillräckligt för att uppfylla målen i våra dagliga liv. Storleken är helt perfekt som vi kan se måtten är 106,5 x 55,4 x 11,9 mm och den väger 89 gram bara. Så ingen anledning för sprängning ut ilska för en tung vikt telefon.

Meddelandefunktionen mättar alla behov av romantisk älskare och andra arbetande individer. Det ger tillräckligt med utrymme för att skriva en hel text och skickar den direkt till destinationen inom några sekunder. Företag sjukvårdspersonal kommer gärna skicka e-post med tunga bilagor och därmed på ett mycket intelligent sätt de kan hantera sina business to business relation.

Detta LG telefonen är en smart fotograf som det kan klicka vackra bilder. Vi firar varje och vardagliga i vårt liv med färgglada stunder. Många av oss har för vana att klicka fotografier av dessa färgglada stunder och en fotosession med den här telefonen får en ny sensibilitet och beröring.

För varje fotosession den är utrustad med en 3,2 megapixel kamera som erbjuder en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Vare sig det är en födelsedagsfest eller en kul tur denna storslagna telefonen kommer att lägga krydda i vårt enformiga liv. Standby tid detta batteri räcker ca 350 timmar och taltid är 3 timmar och 30 minuter.

No comments:

Post a Comment