Wednesday 18 April 2012

Shopping för plus size kläder på Internet

Om du är shopping för en större kvinna eller är en själv, kan det vara mycket svårt att hitta plus size kläder som ser bra ut, passar ordentligt, och har ett rimligt pris. Plus size underkläder och badkläder är särskilt svårt att köpa. Många specialbutiker genomför nu hela rader av plus size kläder, men de kläder tenderar att överföra mycket stora prislappar.

Den smartaste metoden är att få monteras för plus size klänning du vill ha i en riktig butik först, och samma sak gäller för underkläder och badkläder och allt annat. Anteckna din storlekar i olika märken att beställa senare. Om du gör detta för ingenting annat, åtminstone har en behå storlek bestäms av en professionell montör, oavsett om du är plus size eller inte. Och om möjligt få monteras under flera varumärken, eftersom dimensionering kan vara mycket olika varandra.

Samtidigt försöker på kläder är ett viktigt steg i köpprocessen, så att du kan bestämma om kläder passar bra du kan spara hälften utanför eller mer när du planerar framåt och jämföra shop för plus size kläder. När du prova kläder på en sten och murbruk butik få online och kolla in de besparingar tillgängliga för dig. Besparingen strategi är särskilt användbart om du planera i förväg och du behöver inte objektet omedelbart.

För baddräkter och för säsongsarbetare slitage i allmänhet hittar du de bästa fynd som säsongen är avveckling. Om du är villig att vara lite bakom i framkant, badkläder och annat kommer att diskonteras kraftigt som den säsongen slutar, så att du kan köpa kända varumärken mode till en bråkdel av fullt pris. Du kan ha några problem med att genomföra denna strategi, om din vikt varierar, men många människor spara mycket pengar på detta sätt.

Ett annat alternativ är en del online plus size kläder butiker erbjuder att du aldrig kommer att se i en fysisk butik. Någon jag kände gick till webbplatsen för en berömd producent av plus size kläder och hittade fantastiska erbjudanden att beställa en eller flera klänningar syn osedda för en bråkdel av det normala priset. Du gav en storlek, väljer de stil och färg. Ofta fick hon tre mycket fina klänningar för det vanliga priset av en. Naturligtvis vill du ha en butik med en bra politik för återvändande om du inte är väldigt modig.

Många säljare erbjuder bra erbjudanden i sina tryckta kataloger, så de är ett bra ställe att leta efter fynd. Kamma kataloger, ring avgiftsfritt nummer och söka på nätet efter aktuella kampanjer och erbjudanden. Ett annat sätt att spara på din garderob är att hitta en storlek kompis som bär samma storlek som dig, och att handla kläder och tillbaka. Detta kommer i praktiken fördubbla din garderob utan fördubbla din bekostnad. Att hitta en vän med liknande sätt smak kan verkligen löna sig.

Följ dessa råd för bra passform och fynd för större damer. Har själv monterat en butik assistent för en bra passform, ta en kompis shoppa med dig och surfa på internet och kataloger för bra värde. Även om du är plus-sized, kan du fortfarande ser bra ut på en budget.

No comments:

Post a Comment