Thursday 19 April 2012

HTC Touch Cruise09 vs Samsung C3050 Pink

Den enhet som väger 86 gram och är i 97 x 47,3 x 14,9 mm dimension är känd som Samsung C3050 Pink och den enhet som väger 130 gram är 110 x 58 x 15,5 mm dimensioner är populärt kallas HTC Touch Cruise09. När HTC: s gadget kommer med 2,8 tums skärm tum, kommer den andra enheten med 2,0 tums skärm.

Utmärkande för TouchFLO fingrar navigering är integrerad i mobiltelefonen HTC som bidrar till dess prfection. Gadgeten som kommer med Standard batteri, Li-Ion 1350 mAh, erbjuder 450 timmar passningstid och 7 timmars samtalstid är populär som HTC Touch Cruise 09, till skillnad från som Samsungs gizmo kommer integreras med standard batteri, Li-Ion 800 mAh, som erbjuder 340 timmar stand by tid och 7 timmar samtalstid, som visar samtalstid som stöds av både prylar är samma medan passningstiden skiljer sig åt.

Bluetooth-messenger aktiverat i Samsungs gadget är häftigt och kan fånga uppmärksamheten hos användaren. När HTC: s gizmo stödjer 3,15 megapixel kamera, jämfört med vilken Samsung gadget kommer med interated VGA-kamera. När HTC: s gizmo är inbäddat med video och VGA videocall kamera, kommer den andra enheten laddad med videokamera. Både mobiltelefoner kommer med 2G Quadra bandet men utöver detta HTC: s gizmo kommer med 3G också.

Samsung enhet, erbjuder sig att ladda 1000 poster i telefonboken, jämfört med de övriga gadget som erbjuder praktiskt taget unlimted lagring i phonebbok. Inte bara detta, erbjuder Samsung C3050 Pink att spela in 30 missade samtal, mottagna samtal, uppringda samtal, jämfört med som är HTC Touch Cruise som erbjuder praktiskt taget unlimted samtalslistor. Både prylar kommer med TFT-skärm som ger effekt på 65 K färger.

Såvitt anslutningsmöjligheter funktioner beträffar, är HTC: s gizmo välsignade med navigationssystem i form av GPS, som finns saknas i andra gadget, men det är välsignat med HSCSD. The Gizmo från Samsung verksamhet familj saknar på attribut av WLAN, men dess motsvarighet är välsignad med WLAN av Wi-Fi 802.11 b / g och resten av nätverksfunktioner är nästan densamma i båda enheterna. Enheten av HTC kommer med funktionen av HTC Footprints.

De 5 vägs navigering av enheten är en funktion som kan användas för att använda de tillgängliga alternativen i menyn för Cruise, med stor lätthet. Vad mer att säga om Touch Cruise? Den levereras med handskrift, så att skriva lätt kan kännas igen. The C3050 finns i mjuk rosa färg medan 09 finns i kunglig svart färg. När Touch Cruise är tillgängligt med rund markören är 3050 finns med vanliga fyrkantiga markören.

No comments:

Post a Comment