Tuesday 24 April 2012

Har en mans halsduk gör mannen mer tilltalande för det motsatta könet?

Det finns två typer av män i detta samhälle som bär sjalar och de andra som inte gör det och det verkar finnas en klar social klyfta mellan de två., Varför?

Har du inte märkt män som bär sjalar verkade vara mer sofistikerade, odlade, känslig och intelligent. En man som bär sjal har kontakt med sina känslor, är han inte skäms för att fälla en tår i en sorglig film, vet han hur han gillar sin latte, kan han ha komplexa och sofistikerade diskussioner om aktuella politiska frågor. För att säga det kort, han är en sann ny människa

I likhet med glasögon, eller kanske med hjälp av ett paraply, klädd i en scarf säger mycket om vem du är som person. Även om jag varna använda alla tre ovanstående på en gång kan bli lite för mycket.

Kan bära en människa halsduk gör mig mer tilltalande för det motsatta könet?, För att uttrycka det helt enkelt, ja. Även om det inte beror på vilken typ av kvinna du har i åtanke. Föreställ kvinnan i dina drömmar, om hon är typen som tycker något annat än en bra bok, en romantisk film, och en fin glas Chardonnay, har du tur. För om hon ser du på dig din mans halsduk, kommer hon instinktivt dras till dig, som din uppenbarligen i hennes intellektuella / finess / sociala fäste. Å andra sidan, om kvinnan din efter har ingenting mer än Downing 6 liter större, följt av en snabb kebab på vägen hem, det är nog bäst att lämna halsduken hemma.

Så, vilken typ av mäns scarf jag ha?

DO: s, går för något som visar upp dina finess. Du kan inte gå fel med en vanlig svart halsduk eller något med dämpad kol, mörka färger.

Inte gör det, ingalunda om du skulle bära en komedi halsduk. Nej seriefigurer, inga galna former, inga blinkande färger. Om du vill visa upp din humor göra så genom kvicka skämt och smart anmärkningar, inte av scarfen du har på dig.

DO: s, går för hög kvalitet tyg, kashmir och lammull är populär och mycket bekväma.

Inte gör det, Försök att hålla dig borta från regnbågens klara färger. Dessa kan kollidera med vad du bär, och än viktigare hjälp ser ut som en 12-åring. Sunt förnuft räcker långt, liksom råd från en god vän. Var försiktig när du väljer din vinter halsduk, för om du väljer rätt, det bara kan hjälpa dig att hitta kvinnan i dina drömmar.

No comments:

Post a Comment