Thursday 19 April 2012

Mäns kostym till Halloween ska matcha hans personlighet liksom Tillfälle

Halloween firas den 31 oktober. Hösten är vid dess slut. Lång vinter är på väg att ställa i. Försök att föreställa sig vad våra förfäder med liten varelse komfort som används för att känna på dessa dagar. De var glada att skörden är över, men rädd för den långa hårda vintern framåt. För dem var det när gränsen mellan levande och döda upplöses. De döda kommer ner för att hemsöka de levande och att orsaka sjukdom och svält. För dem var det en tid att glädjas och vara rädd. De försökte blidka de döda genom att imitera dem. Den stackars vidskepliga mycket!

Nu har saker och ting förändrats. Vi är mer utrustade för att hantera den långa vintern. Vi vet mer om sjukdomar och behandlingar. För oss den 31 oktober är bara en fest. Det finns parter att ge, parterna att delta. Det finns klänningar som kan köpas och butiker ska vara plundrades i hopp om att finna de mest enastående kostym, för män kvinnor och barn.

Iklädd kostymer blev populära i USA så tidigt som 1900. Vad skiljer dem från andra dräkter är att Halloween kostymer har en tendens att kopiera övernaturliga och skrämmande varelser, som vampyrer, spöken, skelett, häxor och djävlar. Mäns kostymer återspeglar denna utveckling mycket väl, även om vi kan se en tendens att komma bort från det. Nu märker vi patriotiska kostymer bärs på Halloween också. Det finns dräkter som kittlar det roliga ben, kostym som skildrar djur samt sexiga kostymer som kan slå på några flickor huvud.

Kvinnors kostymer visar också samma trend. Det finns en stor tendens att bära sexiga avslöjande kläder, kläder som visar mer kött än de annars skulle göra.

Enligt National Retail Federation enkät toppen vuxna Halloween kostym för 2008 har varit:

1) Witch, 2) Pirate, 3) Vampire, 4) Cat, 5) Fairy, 6) Sjuksköterska, 7) Batman, 8) politiker, 9) Ghost, 10) Angel, 11) Clown, 12) jänta, 13 ) Vixen, 14) Athlete, 15) Franska Maid, 16) Queen

Vi kan se att sjuksköterskor och drottningar dela plattform med spöken och häxor. Men är dagens Halloween häxor långt bort från Yester år "onda häxor. Dessa häxa kostymer är alldeles för sexig att jämföras med gårdagens parti. Pumpkin häxa kostym med off shoulder klänning, hatt och avskalade strumpor kosta runt $ 50. ; En kvav häxa dräkt värd $ 40 har:

1. en svart tub top, 2. en svart nät kjol med fjäder trim, 3. köttfärgad under kjol, 4. beskäras netto jacka med fjäder trim, 5. silver choker, 6. en häxa hatt med fjäder trim

Dagens pirater är för alldeles för glamorös. Du har pirat mäns dräkt och pirat kvinnors dräkt. En god kvalitet för män Captain Jack Sparrow kostym värd 110 består av

1. jacka, 2. shirt med bifogade västar, 3. över bröstet bälte med spännen, 4. byxor, 5. boot täcker, 6. hattar och bandana med pärlstav flätor

Du måste köpa vapen som svärd och pistol separat. Efter allt, du kan klä inte upp som om du är en pirat och inte bära vapen. Vuxna pirat bandana samt ett bälte kommer att kosta dig $ 8 Varje. Du kan också köpa pirat boot täcker för $ 13 eller $ 14. Du kan köpa grejor separat och använda dem med dina egna kläder. En Davy Jones latexmask kommer att kosta $ 50. Du kan använda det med din egen klänning också. Du behöver verkligen inte köpa allt.

Du kan ha ett spöke kostym för så lite som $ 20. En sådan dräkt innehåller en vit dräkt med fransig kant, släpp ärmar, matchande huvor och handskar. Men om du planerar att uppvakta din ladylove denna Halloween, håll dig borta från det, för hur kan du uppvakta henne med ansiktet helt täckt? Håll dig borta från all skräck kostym som sådan, eftersom ingen flicka i hennes högra åtanke kommer vilja gå ut med en Zombie eller en ond clown. Eller de kan! Hur vet vi?

Dock säger sunt förnuft att de även kommer att tolerera en ölflaska eller en Mark Anthony snarare än en vampyr med blodiga tänder. Vem vet hon kan älska en sexig polis eller en sjöman mer. Det finns ett så stort antal av mäns kostymer till Halloween att det är svårt att välja rätt för dig. När du väljer en mäns dräkt bör du ta del av personligheten hos bäraren, snarare än vad som är hett. Hetaste kostym kommer att se tråkigt om det inte matchar hans personlighet. Det samma gäller för kvinnors kostym också. Vara mest effektiva, bör kostym komplettera personlighet bäraren liksom tillfälle. Du bara inte kan delta i en julfest klädd som en häxa, fast det kan matcha din personlighet.

No comments:

Post a Comment