Monday 16 April 2012

Tjäna pengar Återförsäljning Awesome e-böcker på nätet!

Det finns miljontals människor världen över som gör en fin lever av hemmet. Vissa folk erbjuder en tjänst i deras stad eller i samhället, och vissa varor sälja eller varor i deras område.

Sedan finns det de som säljer en produkt eller en tjänst på nätet. Vissa använder sin egen webbplats att sälja de produkter eller tjänster, och andra sälja via en större, eller kanske auktion-typ webbplats. Sedan finns det de personer som arbetar hemifrån gör utkontraktering eller frilansande, kanske genom en större webbplats som ska lyfta fram talanger av tusentals människor, medan andra kan sälja sitt frilansande möjligheter genom sin egen webbplats eller blogg.

Det finns en hel industri av elektroniska böcker eller böcker, dessa dagar, och det finns folk som skriver och säljer sina böcker, så finns det de som helt enkelt gör försäljning av böcker. Det svåra är att skriva boken, precis som att skriva någon typ av boken eller skriften. Det säljande den enkla delen!

Trots att e-böcker har innehåll som kan skyddas av USA: s upphovsrättslagar och även lagar i andra länder, finns det några eBook författare som väljer att sälja den eBook och även återförsäljning rättigheter eller sälja rättigheter. Innebär detta att en person kan köpa boken och läs den (eller inte) och vända och sälja boken för skojs skull och för vinst, om och om igen!

Some böcker kommer med Master sälja rättigheter mening att den som köper boken kan sälja det tillsammans med rättigheter att sälja det och den person som köper det från dem, kan också sälja arbetet till andra.

Så kan en person som egentligen upp ett mycket enkla och enkel hemsida, använda PayPal för att samla in betalningar från sina kunder och klienter, och de kan sälja en eller flera e-böcker som de har köpt från någon annan, tillsammans med de sälja rättigheter eller Master sälja rättigheter!

Sedan finns det Private Label rättigheter, vilket innebär att den som köper boken kan ändra det, ändra det, lägga till sin egen innehåll i den, et cetera. De kan även ändra namn, paketera den och göra sig författaren. Då kan de sälja det, för en vinst, igen och igen och igen!

Detta låter som en ganska tjusig företag, eller hur? Jo det är, och jag vet därför att även om min hemsida har massor av presentartiklar, vi säljer ett antal e-böcker om att tjäna pengar hemifrån och du kan sälja dem om du vill!

Vi säljer även handelsvaror i grossistledet, men i små mängder, för dem som vill köpa och sälja det till sina vänner för en kontant vinst!

Det finns så många sätt för människor att tjäna pengar hemifrån, nuförtiden, och det viktigaste är att välja något, göra en plan, och sedan få igång!

Livet är alltför kort för inte njuta av det så mycket du kan, och om ni behöver mer pengar och sedan få ut och förtjäna det! Alltid komma ihåg, Den som säger att man inte kan göras bör inte avbryta den som gör det.

Många välsignelser!

No comments:

Post a Comment